ETEN IS ONTDEKKEN EN BELEVEN BIJ RESTAURANT LEKKER IN ZUTPHEN

Sfeervol, compact, intiem én gezellig. Dát is restaurant LEKKER in Zutphen. Gelegen pal tegenover het centraal station, geniet u in een eigentijdse sfeer LEKKER van onze open keuken. U proeft in onze gerechten de verse streekproducten gecombineerd met onze passie voor LEKKER eten. Eten is ontdekken en beleven bij restaurant LEKKER! 

Diner of borrel
Eten en drinken staat gelijk aan ‘genieten’. Een avondje uit met vrienden, bijpraten onder het genot van goed eten en een LEKKERe borrel. Zakenrelaties uitnodigen voor een informeel diner in een ongedwongen en trendy sfeer. Bij LEKKER weten ze precies wat bij uw wensen past. Een intiem dinertje? Smakelijke lunch (op aanvraag)? Bourgondisch borrelen? Niets is eigenaar Hans Wiedenhoff te gek. Bel voor de mogelijkheden.

Kleine hapjes, groots menu
Grote trek, of kleine trek, bij LEKKER vindt u precies het eten dat bij u past, want u kiest namelijk helemaal zelf uw eigen menu aan de hand van overheerlijke hapjes! Zo weet u zeker dat u zult genieten van wat er op uw bord komt. Uiteraard worden alle hapjes in de keuken van LEKKER gemaakt met verse streekproducten en dat proeft u. 
Tip: maak uw wensen kenbaar en laat u eens door de kok verrassen. Eet smakelijk!

Zakelijk LEKKER sterk
Heeft u een zakelijke bespreking? Een vergadering afwisselen met een smakelijke maaltijd? In overleg kunt u op ieder tijdstip terecht, zowel in het gehele restaurant, als in onze speciale ruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte is geschikt voor vergaderen, workshop, high wine of private dining voor een gezelschap tot 12 personen.

5 dagen per week – centraal gelegen
Gastvrij LEKKER! U bent van harte welkom bij Restaurant LEKKER, 5 dagen per week, dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. Op zondagen en maandagen te boeken voor gezelschappen van 10 tot 40 personen. Door de centrale ligging in Zutphen is de bereikbaarheid zeer gunstig. Vanuit het station loopt u zo tegen ons restaurant aan, met de auto parkeert u in de parkeergarage van het station of op de parkeerplaats schuin tegenover LEKKER. Graag tot binnenkort!

Onderstaand een tour door ons restaurant:

Reserveren >

LEKKER IN HET KORT

  • Open keuken
  • Verrassende, compacte kaart
  • Seizoensgerechten
  • Verse streekproducten
  • Passende wijnkaart bij het menu
  • Goed bereikbaar met auto en trein
  • Gezellig en laagdrempelig
  • Eten op locatie ook mogelijk
  • Geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur
  • Zondag en maandag te boeken voor gezelschappen van 10 tot 40 personen