Eten op locatie? Ontdek de catering van LEKKER

Iets te vieren? Geen tijd om zelf een diner te maken? Wilt u uw klanten, relaties en/of personeel verrassen? Een lekkere break in uw vergadering? Een ontspannen afsluiting van een belangrijke meeting, een goede indruk achterlaten én informeel nog even afspraken maken onder het genot van iets LKKR Anders? Dan is LKKR Anders dé partner voor uw catering. Denk aan een culinaire proeverij, small bites of een thema buffet. Laat ons uw wensen weten en we komen met een verrassend LKKR voorstel op uw locatie.

Jubileum of familiefeest vieren?
Iets te vieren maar ziet u op tegen de rompslomp van het koken? Of hapjes maken? Natuurlijk wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt, u wilt verrassend zijn en het moet natuurlijk gewoon lekker zijn. Of het nu uw 50e verjaardag, een vriendenweekend of familiedag betreft, LKKR Anders uit Zutphen zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt en vervult alle wensen, zodat u zelf ook heerlijk kunt genieten van uw feest.
Feestje thuis? Probeer LKKR Anders uit Zutphen, wij leveren in een brede straal om Zutphen, Lochem en Deventer.

Van huwelijk tot crematie
De locatie voor een bruiloft wordt steeds unieker. Een feest in de natuur, op een landgoed of kasteel of gewoon thuis, alles is mogelijk. LKKR Anders | Eten op locatie denkt graag met u mee om deze dag onvergetelijk te maken.
Dit geldt voor een trouwerij, maar natuurlijk ook voor een doopfeest, begrafenis of crematie. Welke gelegenheid u ook heeft, wij zorgen voor een passende maaltijd of hapjes. LKKR Anders, verrassend gewoon lekker eten!

LKKR Anders weet culinair raad
Gaat u voor tapas, kleine hapjes, broodjes, stamppotten of iets anders? Hans Wiedenhoff, eigenaar van LKKR Anders, is sterk in het invullen van culinaire wensen en ideeën. Neem gewoon contact met hem op, leg hem uw eetwensen voor en hij verrast u met een passend voorstel. Gewoon Lekker, gewoon doen!
Wij verzorgen graag de catering voor iedere gelegenheid op iedere locatie (vanaf 10 tot 100 personen). Dit kan variëren van hapjes, tot het verzorgen van, lunch, diner, barbecue, buffet, receptie of (personeels) feest of teamavond. 

Proef de kleuren en smaken van de streek
Onze koks werken zoveel mogelijk met verse streekgebonden producten. De leveranciers zijn met zorg gekozen en onderschrijven een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Reserveren >

LKKR ANDERS IN 'T KORT